FIRMA
NASZE MARKI
POLITYKA JAKOŚCI
KATALOG PRODUKTÓW
DOBROSTAN ZWIERZĄT
KONTAKT
Bolemin Zakład Drobiarski
Polski Deutsch English
polska gęś owsiana
 Hodowla, Produkcja i Eksport gęsi
zakład drobiarski bolmin
Kulinarne przysmaki z gęsiny

100% premium quality natural


Bureau Veritas Cerification
Polityka jakości
Zakład wylęgowy BOLEMIN
Przywiązujemy ogromną wagę do najwyższej jakości na każdym etapie naszej produkcji.
Zakład Drobiarski w Boleminie posiada wieloletnie doświadczenie i tradycje w branży drobiarskiej, specjalizuje się w produkcji i eksporcie POLSKIEJ GĘSI KARMIONEJ OWSEM.

Wyposażony jest w ciąg technologiczny spełniający Unijne normy produkcyjne i umieszczony jest na Liście Głównego Lekarza Weterynarii jako Zakład posiadający Unijne uprawnienia o numerze: PL 08013907WE.

Działalność gospodarcza firmy rozwija się na kilku ściśle powiązanych ze sobą etapach produkcji , nieustannie monitorowanych oraz nadzorowanych przez wykwalifikowaną kadrę tak by zapewnić naszym Klientom produkt najwyższej jakości.

Fundamentalny nacisk na zapewnienie bezpieczeństwa produktu, realizowany jest poprzez:
  • Udoskonalenie zakładowego systemu jakości HACCP,
  • Zapewnianie ciągłych działań na rzecz jakości i bezpieczeństwa żywności przez wdrażanie i certyfikacje nowych systemów jakościowych czego przykładem jest wprowadzenie w zakładzie Międzynarodowego Standardu Żywności IFS w sezonie 2010,
  • Wszechstronne zaangażowanie osób działających na wszystkich szczeblach firmy,
  • Zapewnienie zasobów dla jakości i bezpieczeństwa żywności poprzez rozwijanie umiejętności technicznych, podnoszenie świadomości poprzez szkolenia, oraz nieustanne motywowanie do dążenia do doskonałości,
  • Zapewnienie, że dostawcy i kontrahenci przestrzegają również zobowiązań dotyczących jakości bezpieczeństwa żywności oraz monitorowanie dostarczanych surowców i usług poprzez nadzór i kontrole przeglądowe.
  • Zapewnienie zasobów surowca z własnej, objętej ścisłym nadzorem hodowli, oraz systematyczne powiększanie procentowego udziału własnego surowca w całkowitej produkcji.
  • Inwestycje w infrastrukturę i nowoczesne rozwiązania technologiczne.

Produkcję mięsa drobiowego prowadzimy przestrzegając wymagań prawnych Unii Europejskiej oraz krajów poza Unijnych do których trafiają nasze produkty.

W naszej firmie posiadamy pełną integrację produkcji umożliwiającą identyfikację i kontrolę produktu na każdym etapie jego wytwarzania - Traceabilitie.

Mając na uwadze odpowiedzialność wobec środowiska dokładamy wszelkich starań aby nasze działania były prowadzone według wszelkich norm i wymagań środowiskowych. Pracownicy naszego Zakładu doskonale znają Politykę Jakości Firmy oraz są regularnie szkoleni i instruowani w zakresie standardów bezpieczeństwa żywności.

Cały proces produkcji jest w sposób ciągły monitorowany przez niezależnie funkcjonującą Państwową Inspekcję Weterynaryjną reprezentowaną przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, co gwarantuje uzyskanie produktu najwyższej jakości.

Zakład Drobiarski Bolemin // 66-446 Deszczno, Bolemin 6
Tel: +48 95 75 11 520 // Fax: +48 95 75 11 244
All rights reseved © 2012 // Designed by hubertw.com
e-mail